Referenser

Kund Referenser

Mackes Mark & Dränering

Mackesmark.se

Jag har designat loggor och byggt hemsidan till Mackes Mark & Dränering. Jag har även jobbat en del med företagets marknadsföring och sociala medier. Där har jag/vi haft ett stort fokus på vilka uppdrag som gjorts tidigare och enkelheten att koppla sociala medier direkt till hemsidan.

AR Profil & Reklam AB

arprofilreklam.se

Jag har byggt hemsidan till AR Profil & Reklam AB. För att göra det användarvänligt för kunden valde jag att bygga hemsidan i WordPress.
Det medför att de själva enkelt kan uppdatera sidan med information.

Carat Advokatbyrå AB

caratlaw.se

Jag har byggt hemsidan till Carat Advokatbyrå AB. Designat hela hemsidan och byggt den i WordPress. Har hjälpt till med allt från SEO till marknad.

Instagram

Instagram

Se mina foton, projekt och mina intressen på instagram. Lagar mat, fotograferar och designar olika loggos.

In och se vad jag gjort för något!

Min historia och vad jag gjort

Jag är född och uppväxt i Stockholm och har alltid haft ett intresse för IT. Jag har under hela min karriär så har jag jobbat inom IT, att utveckla och förbättra IT Miljön.

Intresset för design och webbutveckling

Intresset för design och webbutveckling började 2001. Jag började testa och lära mig basic HTML och hur man skapar hemsidor.

Började bygga hemsidor till vänner och bekanta, vilket gjorde att jag utvecklades snabbt i Photoshop och började lära mig CSS.

Idag jobbar jag fortfarande med Photoshop och redigering av bilder. Har även fått intresset för fotografering och videoredigering!

Min karriär

Ni hittar all information om min karriär och vart jag jobbat på linkedIn!