Fredric Melchersson

Kreativ & Engagerad Fotograf och Matlagare.

Produktfotografering

Allt ifrån häftiga effekter och produkter som flyger i luften, till klassisk produktfotografering. Här handlar det om att hitta vad som gör er produkt unik och vilket sätt som är det bästa för att presentera just er produkt. Målet för att lära känna er produkt och hitta det unika i er stil för att skapa ett foto. Fotografierna kan användas i många områden, allt från att printas ut, användas på er hemsida eller i sociala medier.


Prissättning för en produktbild sätts individuellt, baserat på hur komplext fotot är. Normalt så landar en produktbild på runt 6000kr per foto. Kontakta mig för en mer specifik prissättning!

Matfotografering

Mat är något som ligger mig nära hjärtat. Jag fotar själv mina egna recept och publicerar på min instagram.

Inom kategorin matfotografering kan jag fota allt från produktfoton till receptfoton. Det kan exempelvis vara foton till er hemsida eller till en receptbok

Jag fotograferar även köksprodukter och matlagningstillbehör som ska presenteras på ett vackert sätt. Här kan jag hjälpa till med att skapa den känslan ni vill få fram i bilden.

Matfotografering kan ske på plats hos er med hjälp av måltider som ni har lagat, och fotograferingen kan även äga rum hus mig där jag skapar en måltid utefter ert recept och er stil. Även produktfoton med mat utgår från er stil och vad ni är ute efter. Ett matfoto är svårt att sätta ett pris på, eftersom det handlar mycket om vad som ska fotograferas och var fotograferingen ska äga rum. Kontakta mig så kollar vi på vad du önskar att få fotograferat.