Fredric Melchersson

Kreativ, Engagerad och Fotograf.

Tortellinigratäng

15min
enkelt
recept
snabbt

Ibland vill man ha någon enkelt, halvfärdigt och otroligt gott. Med både ost, grädde, tortellini och bacon så skapar man den här fantastiska rätten!

Läs mer!

Laxmackor med Philadelfiaost och Avokado

20min
enkelt
förrätt
recept

Ibland är det skönt att en enkelt förrätt som passar perfekt när man har fest eller folk hemma. Enkelt att äta och att passa alla personer vid smaken. Här kan du mixa och ha vilka pålägg du vill!

Läs mer!

Ugnsbakad Lax med Fetaost

enkelt
nyttigt
recept
snabbt

Det kan omöjligt bli enklare än såhär. Att göra ugnsbakad lax med haricots verts, sötpotatis, lök och fetaost är en hit! Barnen älskar det och att enkelt kasta ihop allt och rakt in i ugnen är magiskt.

Läs mer!

Smashburgers!

hamburgare
recept

Finns få saker som är så goda som en smashburger. Vad är egentligen en smashburger? Jo, det är köttfärs som rullas som en stor köttbulle, läggs på grillen eller stekpannan och sen pressas ner platt. Finns olika saker att pressa med och det är bara fantasin som sätter stopp!

Läs mer!

Kycklingsallad med Quinoa

20min
enkelt
nyttigt
recept
snabbt

En fräsch och nyttig sallad som rensar systemet och ger en smakupplevelse. Att äta gott behöver inte betyda något dåligt, det gäller att hitta rätt ingredienser och balansera det. Här är ett recept på kyckling sallad med quinoa och grönsaker. Ett otroligt enkelt och smidigt recept som passar alla i vardagen. Tillagningstiden är på ca 20 minuter.

Läs mer!

Laxtartar med Chips

20min
enkelt
lyxigt
matboden
recept
snabbt

Dags för fest? Då passar den här perfekt! En laxtartar med inspel från det italienska köket. Vi pratar om djupa smaker med en fräsch smak som får munnen att sjunga.

Detta är enkelt, gott och gör vem som helst överlycklig!

Läs mer!